На Волині готуються до повернення 14 бригади із зони АТО
Волинь

На Волині готуються до повернення 14 бригади із зони АТО

7 квітня 2017, 18:04
0
-1
Сподобалось?
-1

Вчора голова Волинської облдержадміністрації Володимир Гунчик спільно з кількома депутатами обласної ради побував на території військового містечка, де у мирний час базується 14 окрема механізована бригада, а нині ще зенітно-ракетний полк 39 бригади. Увага до цього об’єкту не випадкова. Адже вже зовсім скоро мехбригада з Володимира-Волинського, яка нині нараховує майже чотири тисячі військовослужбовців, повернеться на ротацію додому.

На жаль, інфраструктура частини поки що не готова прийняти таку кількість людей. На найближчій сесії Волинської обласної ради Володимир Гунчик ініціюватиме питання фінансової підтримки володимир-волинської військової частини. Загалом пропонується виділити на роботи один мільйон гривень. З обласного та місцевого бюджетів (по 500 тисяч гривень).

Терміново потрібно відремонтувати санвузли у казармах. Окрім того, за словами начальника продовольчої служби лейтенанта Павла Стехи, для облаштування їдальні необхідно замінити як мінімум 16 вікон і кухонні меблі, перекласти плитку, а також замінити водо- та теплопостачання. Але, щоб вмістити увесь особовий склад доведеться додатково розгорнути наметове містечко та польову кухню.

Командир ракетно-зенітного полку 39-ої бригади полковник Збройних Сил України Констянтин Заїченко звернувся з проханням посприяти у проведенні ремонтних робіт приміщення для зберігання дорого вартісної спецтехніки, яка нині стоїть просто неба.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися