«Волинь» втратила нічию зі «Сталлю» за кілька хвилин до фінального свистка
Волинь

«Волинь» втратила нічию зі «Сталлю» за кілька хвилин до фінального свистка

8 квітня 2017, 17:39
0
0
Сподобалось?
0

У матчі зі «Сталлю» лучани були, можливо, як ніколи мотивовані. Адже перед візитом у Дніпро, де команда з Кам’янського приймала «Волинь», підопічні Кварцяного вперше цього року побачила гроші. Футболістам повернули гроші за два місяці із семи заборгованих

«Сталь» – «Волинь» – 2:0

Голи: 1:0 – Карікарі (87), 2:0 – Карікарі (90+4).

«Сталь»: 79. Паньків, 20. Пашаєв, 32. Іщенко, 13. Стаменковіч, 15. Шабанов, 2. Леандро, 91. Карасюк, 6. Каленчук – к, 9. Малакян (94. Задерака, 66), 39. Васін (88. Мисик, 75), 93. Дебелко (16. Карікарі, 66).

«Волинь»: 1. Кичак, 65. Тетеренко, 24. Горопевшек, 80. Марушка, 22. Шаповал, 48. Чепелюк, 7. Герасимюк – к, 9. Мемешев, 47. Романюк (20. Задерецький, 63), 59. Деда (97. Дудік, 46), 38. Петров (99. Діденко, 84).

Покращений настрій «хрестоносців» можна було помітити від самого початку поєдинку на «Метеорі» у Дніпрі. Підопічні Віталія Кварцяного запропонували господарям високий пресинг, який починався ще на чужій половині поля. «Сталевари» теж погодилися на високий темп, але майстерність футболістів і якісь газону на полі «Метеора» впливали на зниження видовищності матчу – занадто багато браку було у передачах гравців обох команд, особливо на стадії переходу в атаку. Перший момент у матчі виник у «Сталі». Його організували Дебелко і Леандро. Бразилець двічі потужно пробивав по воротах «Волині». Перший удар парирував Кичак, а з другої спроби Леандро не влучив у ціль. Лучани швидко оговталися, й відсунули гру до протилежних воріт, навіть перехопивши ініціативу у поєдинку, та от гострих моментів бракувало. Можна згадати, хіба що, шанс Петрова, який пробивав головою після кутового. Закінчився перший тайм гострим контрвипадом «Сталі», але Васін затягнув із завершальним ударом.

Після перерви лучани знову намагалися зіграти першим номером. Але атаки будувалися через закидання вперед на високого Петрова. Центрфорвард лучан повітря постійно вигравав, а от після його скидань м’яч найчастіше підбирали суперники. Реально «Волинь» награла на один хороший момент у матчі. Після стандарту Горопевшек метрів з семи пробивав у порожній кут воріт, але «Сталь» врятував Артем Шабанов, який не так давно був ключовим гравцем «хрестоносців».

На жаль, футболістам «Волині» вистачило сил лише на годину гри. Далі помилок стало ще більше, а задня лінія взагалі почала розвалюватися. Підопічні Кварцяного таки не змогли дотерпіти до фінального свистка. Тренер «Сталі» відчув, що суперник слабшає, й провів подвійну заміну. Вийшли свіжі Задерака та Карікарі. Останній постійно чатував на одній лінії із захисниками лучан. Разів зо п’ять нападник вскочив у положення поза грою, але свого таки дочекався. Карікарі зробив результат матчу, реалізувавши два виходи на побачення з Кичаком на останніх хвилинах поєдинку.

Це сьома поспіль поразка «Волині» у чемпіонаті.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися