Великодній подарунок від «Волині»
Волинь

Великодній подарунок від «Волині»

17 квітня 2017, 21:02
0
0
Сподобалось?
0

На інший результат, ніж перемога, лучани просто не мали права. Адже на Великдень керівництво клубу вирішило зробити вхід на стадіон вільним, аби привітати зі святом волинських уболівальників. А яке ще могло буи привітання, окрім перемоги. Стартовий склад також підтверджував наміри Віталія Кварцяного нарешті перервати довгу програшну серію й, нарешті, поборотися за три очки. В «основі» знайшлося місце одразу двом форвардам гренадерам – молодому Сергію Петрову та досвідченому Анатолію Діденку.

«Волинь» – «Зірка» – 1:0

Гол: 1:0 – Петров (32).

«Волинь»: 1. Кичак, 47. Романюк, 26. Р. Никитюк, 18. Логінов, 20. Задерецький, 7. Герасимюк – к, 24. Горопевшек, 65. Тетеренко, 97. Дудік (60. Ільницький, 90+6), 99. Діденко (48. Чепелюк, 77; 67. Мелінишин, 90+1), 38. Петров.

«Зірка»: 44. Паст, 4. Перейра – к, 7. Драченко, 8. Лупашко, 11. Бацула, 14. Сітало, 15. Збунь (9. Щедрий, 64), 20. Фатєєв, 21. Білоног (99. Жуков, 80), 26. Загальський, 77. Чичиков (10. Есеола, 46).

Вилучення: Білоног (67 – друге попередження).

Тож навіть не з перших хвилин, а з перших секунд зустрічі із «Зіркою» господарі поля з відкритим забралом пішли на штурм воріт суперника. Петров до останнього дограв після першої ж атаки своєї команди, пресингом задавивши голкіпера «Зірки», коли той намагався вибити м'яч у поле. Паст поцілив у нападника «хрестоносців», але воротарю таки пощастило з відскоком, й Петров не зумів пробити у порожні ворота. Наступного моменту поблизу воріт команди з Кропивницького довго чекати не довелося. У штрафний майданчик гостей увірвався Дудік і потужно пробив, але постріл заблокував оборонець. Далі м'яч зрикошетив на Діденка, котрий також одразу пробив. Паст, дезорієнтований попередньою спробою Дудіка, почав валитися в інший бік від траєкторії польоту «круглого», але таки відбив його ногою. Після такого старту «Волинь» взяла невеличку паузу, а «Зірка», навпаки, побігла шукати щастя біля воріт Кичака. Гостям вдалися кілька небезпечних випадів. Небезпечний удар Білоного заблокував Герасимюк, а Чичиков із вбивчої позиції трохи не влучив у ціль. Лучани нарешті згадали, що найкраща оборона - напад, і знову почали відсувати гру на чужу половину поля, й цілком заслужено вийшли вперед. Гольову комбінацію розпочав Романюк. Своїм флангом він продерся через кількох опонентів і віддав розрізний пас на Петрова, вивівши того на побачення з Пастом. Нападник лучан класно розібрався з голкіпером і закотив м'яч у порожні ворота. Ще через трохи Романюк своїми активними діями спричинив ще один гольовий момент біля воріт «Зірки». Його гостру подачу з флангу потужним ударом головою завершував Логінов – м'яч пройшов трохи вище поперечини.

Другий тайм був зовсім іншим. «Волинь» же намагалася максимально відповідально діяти в обороні, аби не втратити здобуту перевагу у рахунку. Гості намагалися відігратися, проте з креативністю у команди з Кропивницького було складнувато. Спробував «зкреативити» Білоног, імітуючи порушення правил у штрафному майданчику «Волині». За артистичну майстерність головий арбітр поставив гравцю «двійку», яка матеріалізувалася у «гірчичник» за симуляцію. Оскільки Білоног на початку тайму вже заробив попередження за фол проти Петрова, "Зірка" залишилася у меншості. Зрештою, гості таки награли на один небезпечний момент. Щедрий добре подав у карний лучан прямо на Есеолу, останній відправив м'яч у сітку, правда із зовнішнього боку.

Гра була нервова та ще й затягнулася через чисельні зупинки та заміни. В результаті команди переграли у другому таймі цілих сім хвилин. Компенсований час більше вдався саме лучанам. Тож м'яч перебував переважно у безпечній зоні, або й поблизу воріт гостей. «Волинь» втримала перемогу й завдяки ній залишила останню сходинку у турнірній таблиці, випередивши на одне очко «Дніпро». Отож подарунок уболівальникам вдався. Правда нині вже Віталію Кварцяному слід думати про те, як наздогнати «Карпати», який займають 10 рятівну сходинку і випереджають «Волинь» на 5 очок. У наступному турі лучани мають нагоду зменшити цей розрив в очній зустрічі із зелено-білими. Поєдинок за виживання відбудеться у Львові наступної неділі.

https://www.youtube.com/watch?time_continue=1&v=1iHZUj2iPU8


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися