Незаслужена поразка від «Карпат» лишає примарні шанси на порятунок
Волинь

Незаслужена поразка від «Карпат» лишає примарні шанси на порятунок

24 квітня 2017, 08:31
0
0
Сподобалось?
0

Матч з «Карпатами» був фактично вирішальним для «Волині». Перед зустріччю львів’яни утримували рятівну 10 сходинку у таблиці, маючи відкрив від лучан у 5 очок. У разі поразки «леви» відривалися б від «хрестоносців» практично на недосяжних 8 пунктів. А от перемога «Волині» Львові майже нівелювала перевагу «Карпат», враховуючи, що у команд попереду ще матч у Луцьку. Тож навряд Віталію Кварцяному потрібно було щось пояснювати щось своїм підопічним, вони й самі розуміли чого від них очікують. Та й на стрій у команді після певної стабілізації фінансового становища значно покращився.

«Карпати» - «Волинь» - 1:0

Гол: 1:0 – Гуцуляк (17).

«Карпати»: 66. Боровик, 70. Лобай, 34. Дитятьєв, 48. Кльоц, 42. Зубейко (94. Мірошніченко, 82), 22. Матвієнко, 8. Філімонов, 11. Чачуа (47. Грисьо, 76), 9. Гуцуляк, 16. Худоб'як, 21. Гладкий.

«Волинь»: 1. Кичак, 26. Р. Никитюк (67. Мелінишин, 59), 24. Горопевшек, 18. Логінов, 22. Шаповал, 7. Герасимюк – к, 65. Тетеренко, 97. Дудік (78. Дмитренко, 52), 47. Романюк, 9. Мемешев (59. Деда, 77), 38. Петров.

«Волинь» справді билася навіть краще ніж могла. Підопічні Віталія Кварцяного видали су перовий перший тайм. На полі практично була помітною лише «Волинь». Лучани влаштували обстріл воріт «Карпат», завдавши десять ударів. Чотири з них були особливо небезпечними, але щоразу голкіпер львівського клубу рятував свою команду. Також «Волинь» подала 8 кутових, а господарі поля жодного. Але практично перший і чи не єдиний небезпечний момент «Карпат» у першому таймі втілився у гол – Гуцуляк замкнув простріл Гладкого, який значно додав у грі після застою у «Динамо».

Заряд на перемогу у футболістів «Волині» був настільки сильний, що вони практично не знітилися після пропущеного гола і вперто йшли вперед.

У другому таймі господарі та погода – почалася потужна злива – дещо вирівняли ситуацію на полі. Але «Волинь» продовжувала домінувати. Були й виходи на побачення з голкіпером «Карпат», і небезпечні удари, але м’яч вперто оминав ворота. Наприкінці матчу сили почали полишати лучан, але бажання здобути позитивний результат все ще било через край. У підсумку команда Кварцяного «зібрала» аж вісім жовтих карток. А «Карпати» вичекали момент і мали можливість подвоїти перевагу у рахунку. Худоб’як класно розібрався на правому фланзі і вже з воротарського майданчика лиш трохи не поцілив у дальній кут воріт.

Поразка, якої «Волинь» явно не заслуговувала за духом гри, знову відкинула команду на останню сходинку у турнірній таблиці й зробила її шанси на порятунок мізерними. У такій ситуації можна розраховувати хіба що на якісь щасливі обставини – або зміну формату і чисельності клубів у майбутньому чемпіонаті. Є ще й інший варіант. Можливо, що з елітного дивізіону вилетить лише один клуб, адже серед команд першої ліги, які борються за перші місця, тільки «Іллічівець» має матеріально-технічну базу для підвищення у класі. Тоді лучанам потрібно, як мінімум, уникнути останньої сходинки у турнірній таблиці, випередивши «Дніпро».


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися