«Волинь» поступилася «Дніпру» і знову на останній хвилині
Волинь

«Волинь» поступилася «Дніпру» і знову на останній хвилині

30 квітня 2017, 19:34
0
0
Сподобалось?
0

Цей матч для «Волині» був практично останньою соломинкою до можливо порятунку у прем’єр-лізі. «Дніпро», фактично, лишився єдиною командою, яку лучани ще можуть теоретично випередити. А передостаннє місце у турнірній таблиці елітного дивізіону, заважаючи на ситуацію з інфраструктурою у команд-лідерів першої ліги, швидше за все, дозволить його власнику зберегти прописку в еліті його власнику.

«Волинь» – «Дніпро» – 0:1

Гол: 0:1 – Чеберко (90 – з пенальті).

«Волинь»: 42. Неділько, 47. Романюк (25. А. Никитюк, 79), 18. Логінов, 24. Горопевшек, 65. Тетеренко, 22. Шаповал, 7. Герасимюк – к, 9. Мемешев, 20. Задерецький (48. Чепелюк, 45+2), 99. Діденко (26. Р. Никитюк, 46), 38. Петров.

«Дніпро»: 12. Лунін, 2. Влад, 3. Адамюк, 8. Польовий, 9. Вакулко, 15. Довбик (17. Баланюк, 73), 25. Когут (23. Чеберко, 59), 33. Нагієв, 39. Сваток – к, 71. Лопирьонок, 99. Луньов (18. Костишин, 90+4).

Важливість позитивного результату для обох команд у цій зустрічі просто зашкалювала. Нічийний результат не був би трагедією для обох суперників, а от поразка, і особливо для «Волині», була б справжньою катастрофою. Тому команди намагалися вести гру дуже обережно. Головним чином ставка робилася на надійний захист, бо ціна помилки була надзвичайно високою. Тому й гольових моментів у матчі було не багато.

Активніше почали дніпряни. Вони розігрували позиційні атаки, але до справжньої гостроти справа дійшла аж після двадцятої хвилини. Довбик з правого флангу увірвався у штрафний майданчик лучан і на техніку цілив у дальній кут, проте Неділько вчасно вийшов з воріт, скоротив кут обстрілу й парирував дар. На 25-й хвилині вже «Волинь» могла опинитися попереду у рахунку. Голкіпер «Дніпра» під пресингом Мемешева намагався вибити м’яч у поле й таки поцілив у півзахисника луцької команди. На щастя для Луніна та його партнерів м’яч хоч і відскочив у напрямку воріт, але пройшов зовсім поруч зі стійкою.

Далі гра знову заспокоїлася і протікала переважно у рівній боротьбі. Часом незначну перевагу отримували гості, часом лучани нагадували, що саме вони господарі матчу. Але переважно все закінчувалося напівмоментами. У «Дніпра» шанси відзначитися змарнували Влад і Адамюк, у «Волині» на ударній позиції опинявся Шаповал. Справа котилася до нічийного результату, який би був прийнятним для обох команд. Але на останній хвилині основного часу при самому вході у штрафний майданчик Горопевшек необережно пішов у відбір і збив Луньова – пенальті. Вирок для лучан виконав Чеберко. Матч з «Дніпром» нагадав за сценарієм домашній поєдинок лучан із «Зорею», коли «хрестоносці» за доброї гри поступилися з рахунком 0:1, пропустивши з пенальті на останніх секундах. Також у пам’яті нещодавня поразка від «Сталі», коли у ворота лучан влетіло два голи на останніх хвилинах зустрічі.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися