На «Устилузі» ввели режимну зону на час проведення «Євробачення»
Волинь

На «Устилузі» ввели режимну зону на час проведення «Євробачення»

1 травня 2017, 15:20
0
0
Сподобалось?
0

З метою забезпечення публічної безпеки та порядку, попередження вчинення провокацій та інших протиправних дій, у тому числі забезпечення безпеки дорожнього руху на особливий період (з 30 квітня по 13 травня 2017 року) в зв’язку з проведенням в Україні пісенного конкурсу «Євробачення», згідно вказівки ГУНП у Волинській області, у вказаний період буде проводитись відпрацювання території Устилузької територіальної громади. Про це «Володимир-Волинський. Район» повідомили у Володимир-Волинському міському відділі поліції.

Зазначеною вказівкою визначено тимчасову сервісну зону 3-4 км автодороги державного значення Н-22 Устилуг-Луцьк-Рівне з виставленням поста обмеження руху автотранспорту та створення тимчасової режимної зони на автодорозі від пункту контролю сервісної зони до МАПП «Устилуг» для забезпечення безпеки жителів міста Устилуг та інших громадян, у тому числі іноземних держав, які відвідуватимуть територію України, вивільнення населеного пункту від черг транспортних засобів.

У зв’язку з вищевикладеним поліція закликає усіх дотримуватись публічного порядку та безпеки дорожнього руху на території Устилузької територіальної громади.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися