На позиція 14 ОМБР висадився арт-десант
Волинь

На позиція 14 ОМБР висадився арт-десант

3 травня 2017, 12:03
0
2
Сподобалось?
2

Днями пісенне свято для бійців 14 окремої механізованої бригади з Володимира-Волинського, які нині утримують ділянку фронту на Луганищні, влаштували лауреат багатьох всеукраїнських конкурсів, чарівна волинянка Влада Чайка, лауреат першої «Червоної рути» гурт «Вій», гурт «Телері» на чолі з Лесею Рой. А об’єднав усіх виконавців у цій поїздці організатор творчого волонтерського об’єднання «Арт-десанту» Олег Білик.

Про це повідомили у прес-службі 14 ОМБР.
– Наш перший концерт відбувся в День Незалежності у 2015 році в Сєвєродонецьку. З того часу «Арт-десант» провів вже більше 260 концертів на передовій. Нам дуже хочеться зробити свій, нехай і своєрідний та скромний, внесок у те, до чого всі ми так прагнемо – в Перемогу! Сподіваємося, що даруючи бійцям гарний настрій, ми примножуємо їхню віру в те, що все буде так, як ми того варті, все буде – Україна! – розповів пан Олег. 
Патріотичні, жартівливі й навіть ліричні пісні, які прозвучали у виконанні артистів, неабияк збадьорили бійців. Чимало з них із радістю підспівували виконавцям, й навіть танцювали з дівчатами. А на завершення концертної програми всі разом виконали Гімн України. 
Від імені командування бригади та всього особового складу артистам оголосили подяки.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися