«Волинь» знову програла нічийну гру
Волинь

«Волинь» знову програла нічийну гру

6 травня 2017, 09:09
0
0
Сподобалось?
0

«Волинь» приймала на своєму полі найсильнішу команду шістки слабших – полтавську «Ворсклу».

«Волинь» – «Ворскла» – 0:1

Гол: 0:1 – Мякушко (24).

«Волинь»: 42. Неділько, 47. Романюк, 18. Логінов, 26. Р. Никитюк, 22. Шаповал, 65. Тетеренко, 7. Герасимюк – к, 48. Чепелюк (60. Ільницький, 59), 76. Ляшенко (20. Задерецький, 37), 9. Мемешев (80. Марушка, 78), 99. Діденко.

«Ворскла»: 1. Шуст, 6. Скляр, 10. Мякушко (4. Саків, 68), 11. Шарпар (3. Кунєв, 90), 13. Хльобас (38. Косовський, 90+2), 17. Чеснаков – к, 19. Одарюк, 29. Кравченко, 33. Чижов, 44. Даллку, 82. Ребенок.

Говорити про те, що лучанам потрібна була лише перемога марно. Але шанси луцької команди у цій грі оцінювалися скромно. Значно підвищити їх міг швидкий гол. Роман Никитюк після вдалого розіграшу стандарту зі штрафної розстрілював ворота. Шуст врятував «Ворсклу» від неприємностей. Розвинути успіх лучанам не вдалося. Більш кваліфіковані і досвідчені полтавчани трохи підсушили гру. У середині тайму, здійснивши перехоплення у центрі поля, «Ворскла» зорганізувала швидкий контрвипад. Зрештою, простріл у штрафний майданчик лучан несильним, але точним ударом завершив Мякушко. У цьому питанні є питання до Неділька. Пропущений гол надовго розвалив «Волинь». Фактично до кінця першого тайму підопічні Віталія Кварцяного так і не оговталися. Головний тренер лучан навіть провів заміну наприкінці тайму, не чекаючи свистка на перерву. Однак і це ситуацію не виправило. Більше того, уже у компенсований час лучани напросилися на небезпечний штрафний. Мякушко «виконав» чудово. Неділько ледь дотягнувся до м’яча і перевів його у хрестовину воріт.

Чоловіча розмова у роздягальні знову зібрала «Волинь». Команда знову повернулася до свого плану на гру – стала швидшою та агресивнішою. Але знову далася взнаки проблема лучан із завершенням атак, більшість із них гості розбивали ще на підступах до штрафного майданчика, а зароблені стандарти теж не приносили успіху. Виключенням був хіба що удар зі штрафного від Мемешева, якому мало забракло, щоб покласти м’яч у дев’ятку. Натомість «Ворскла» й далі успішно використовувала контргру, тільки от Неділька переграти не зміг.

На 70-й хвилині у матчі стався спірний момент. Після подачі чергового кутового на ворота Шуста оборонець полтавчан зіграв рукою у своєму штрафному майданчику, але арбітр порушення правил вирішив не фіксувати. Більше того, цей момент ледь не обернувся другим голом у ворота «Волині». Гості провели стрімку контратаку, і лише вчасна гра на виході Неділька не дала полтавчанам подвоїти рахунок.

На 79-й хвилині у лучан виник найкращий момент матчу. Класно по воротах Шуста пробив Герасимюк. Голкіпер «Ворскли» витягнув м’яча з-під поперечини, але відбив прямо на лучанина Ільницького. Юний футболіст луцької команди був за метр-півтора від воріт і пробив головою  у… стійку! Якщо не реалізовуєш таке, то на що можна розраховувати. Зрештою гра докотилася до кінця, а на табло так і лишилося всім у Луцьку обридле – 0:1. В останніх 9 матчах п’ять разів «Волинь» програвала саме з таким рахунком.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися