Волинські танкісти взяли участь у відкритті змагань у Німеччині, а сьогодні «воюватимуть» з американськими «Абрамсами»
Волинь

Волинські танкісти взяли участь у відкритті змагань у Німеччині, а сьогодні «воюватимуть» з американськими «Абрамсами»

8 травня 2017, 08:17
0
0
Сподобалось?
0

В навчальному центрі Командування підготовки 7 Армії США, що знаходиться у баварському Графенвірі, відбулася урочиста церемонія відкриття міжнародних танкових змагань «Сильна Європа».

У відкритті змагань взяв участь діючий секретар Сухопутних військ США Роберт Спір. Він особисто привітав та поспілкувався з танковими екіпажами з 4 країн НАТО (США, ФРН, Франція та Польща), Австрії та України, які цьогоріч виборюватимуть головний трофей змагань. Нашу державу, як відомо, представляє найкращий танковий взвод України з 14 окремої механізованої бригади з Володимира-Волинського. За ходом змагань, окрім фахівців бойової підготовки країн-учасниць будуть стежити представники збройних сил Норвегії, Італії, Бельгії, Канади та Швеції, які беруть участь в заході у статусі спостерігачів.

Волинські танкісти вивчили місцевість, провели пристрілки озброєння. Минулорічними переможцями були німецькі танкісти, які нині виступають на найсучаснішому бойовому танку сімейства «Леопард» - А6, однак за рахунок здобутого реального бойового досвіду волинянин на Т-64 готові відібрати у німців титул.

Сьогодні стартує перший етап змагань. Де українцям протистоятимуть американські екіпажі на танках «Абрамс». Наш взвод проводитиме наступальну операцію, а армійці з США відпрацьовуватимуть дії в обороні.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися