«Це як в Ільфа і Петрова: «Попал под лошадь», — помічник волинського нардепа про напад і поламані руки
Волинь

«Це як в Ільфа і Петрова: «Попал под лошадь», — помічник волинського нардепа про напад і поламані руки

11 травня 2017, 16:41
1
0
Сподобалось?
0

Вчора «Волинська служба новин» з посиланням на власні джерела повідомило про напад на Дениса П’ятигорця – відомого «Фейсбук»-блогера, помічника народного депутата від Волині Степана Івахіва. З посиланням на власні джерела інтернетвидання розповіло, що кілька тижнів тому на одній із АЗС до нього під’їхали кілька чоловіків на автомобілі, металевим молотком вдарили йому по руках, у результаті чого зламали обидві кінцівки.

Також автор публікації висунув кілька припущень щодо причин нападу, мовляв це може бути пов’язано або із політичними опонентами Степана Івахіва, яких критикує П’ятигорець, або із колишніми гріхами помічника нардепа за часів його життя і роботи у Запоріжжі.

Ми зв’язалися із Денисом П’ятигорцем, щоб отримати коментар з цього приводу. Він зазначив, що навіть не знає як це коментувати. Готовий був надіслати фото доказ «цілісності» рук, також пожартував, що приїжджав на ковельський ветсанзавод 30 квітня «з обома руками».

На запитання, чи збирається якось реагувати на опубліковану інформацію П’ятигорець зазначив: «А навіщо? Це як «попал под лошадь» в Ільфа та Петрова».


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Коментарі

  • ALLLLA
    ALLLLA

    начитаний

    11 травня 2017, 19:01
    Відповісти

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися