Волинські танкісти завершили виступ на танковому біатлоні НАТО
Волинь

Волинські танкісти завершили виступ на танковому біатлоні НАТО

15 травня 2017, 08:47
0
0
Сподобалось?
0

Завершились міжнародні танкові змагання «Сильна Європа», що проходили з 7 по 12 травня у навчальному центрі Командування підготовки 7-ї Армії ЗС США у Графенвірі, Німеччина.

У четвертий день змагань українські екіпажі з 14 ОМБР виконували вправу під назвою «Точне водіння бойових машин», яка передбачала філігранне та швидкісне водіння танків на ділянці з перешкодами в режимі руху вперед та заднього ходу. 

У заключний день змагань екіпажі танків демонстрували фізичну витривалість у спеціальній, досить складній естафеті.

У підсумку, першість Strong Europe Tank Challenge 2017 виборов танковий взвод збройних сил Австрії на танках «Leopard» 2A4. Друге місце посіли німецькі танкісти на дещо новіших машинах цього сімейства – «Leopard 2A6». «Бронзу» здобули американські військовослужбовці на танках «Abrams» M1A2 SEP.

Танкісти 14 ОМБР, маючи найстарішу техніку, за рейтингом здобутих балів посіли п’яте місце серед шести команд, продемонструвавши один з трьох найкращих результатів стрільби штатним снарядом з танка. У загальному заліку українці випередили поляків. Францкзи посіли четверте місце.

Для себе українські танкісти почерпнули багато цікавого у техніці стрільби та водіння. Своєю чергою військові-іноземці оцінили досвід набутий нашими танкістами під час бойових дій.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися