П’ята поспіль «суха» поразка «Волині»
Волинь

П’ята поспіль «суха» поразка «Волині»

21 травня 2017, 16:27
0
0
Сподобалось?
0

Для «Волині» у цьому сезоні уже все вирішено. Вибратися з дна турнірної таблиці нереально, залишилося чекати завершення чемпіонату. Тож до Кропивницького на 30-й тур першості команда прибула без кількох гравців основи, а частина лишилася на лаві запасних. Навіть старожил команди воротар Віталій Неділько залишився у запасі, поступившись місцем юному Марчуку. Олег Герасимюк у статусі капітана вивів на поле напіврезервний склад. А керував діями команди у Кропинивцькому старший тренер «Волині» Володимир Дикий, адже Віталій Кварцяний на гру з якихось причин не поїхав.

«Зірка» – «Волинь» – 2:0

Голи: 1:0 – Сітало (68), 2:0 – Сітало (82).

«Зірка»: 41. Льопка, 7. Драченко – к, 10. Есеола (29. Прядун, 86), 14. Сітало, 15. Збунь, 18. Кучеренко, 20. Фатєєв, 21. Загальський (50. Акименко, 88), 23. Маткобожик, 27. Дришлюк, 28. Полегенько (9. Щедрий, 86).

«Волинь»: 73. Марчук, 67. Мелінишин, 26. Р. Никитюк (24. Горопевшек, 34), 80. Марушка, 22. Шаповал, 7. Герасимюк – к (60. Ільницький, 46), 86. Котюн (54. Трикош, 76), 65. Тетеренко, 76. Ляшенко, 47. Романюк, 38. Петров.

Перший тайм матчу вийшов достатньо «веселим». Команди, не маючи серйозних турнірних завдань, отримали можливість пограти у своє задоволення та для глядачів. Тож розвідки ніхто не проводив, суперники одразу почали обмінюватися моментами. На небезпечний удар Сітала, який вперше у матчі змусив серйозно вступити у гру Марчука, лучани відповіли затяжною атакою і подали небезпечний кутовий. У завершальній фазі почергово воротам «Зірки» загрожували Котюн та Роман Никитюк, «додати» втретє Петрову завадив Льопка – голкіпер кроповничан видер м’яч з ніг форварда лучан. Ще через трохи вдало до атаки «Волині» підключився Ляшенко й з лінії штрафного майданчика зовсім трохи не поцілив у дев’ятку воріт господарів. Також класно пробивав Тетеренко після сольного проходу до штрафного майданчика «Зірки», але й цього разу «круглий» просвистів над поперечиною. Наступний небезпечний момент виник уже біля воріт Марчука. Господарі виконували штрафний з правого флангу і, м’яч, нікого не зачепивши, влучив у дальню стійку. Наприкінці тайму стався неприємний момент. Під час атаки «Волині» у штрафному майданчику зіштовхнулися Льопка і Романюк. На поле вийшли лікарі обох команд, і, на щастя, обійшлося без серйозних ушкоджень.

У другому таймі «Волині» не завадило б підсилення, проте вибір у Володимира Дикого був невеликий. З поля пішов ще й досвідчений Герасимюк, його змінив юний Роман Ільницький. «Зірка» ж практично повністю прибрала ініціативу. Навантаження на Марчука помітно зросло. Молодий голкіпер непогано справлявся, й здійснив черговий сейв, парирувавши удар Фатєєва. Але перший гол у ворота «Волині» став наслідком, у тому числі, й помилки Марчука. Воротар невдало зіграв на виході, й Есеола переправив м’яча у порожні ворота. На 78-й хвилині арбітр матчу цілком міг призначати 11-метровий на користь «Зірки» за фол проти Сітала, але, певно, вирішив зберегти інтригу у матчі. Цим «подарунком» міг скористатися Романюк, але не зміг добити м’яча у ворота після відскоку від Льопки. Натомість Сітало і без 11-метрового забив «Волині». Він якраз вдало зіграв на добиванні після удару Збуня і сейва Марчука. Буквально за дві хвилин и господарі матчу могли довести рахунок до 3:0, але Марчук не дав Есеолі себе перекинути.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися