Вчора гроза спричинила дві пожежі на Волині
Волинь

Вчора гроза спричинила дві пожежі на Волині

25 травня 2017, 12:15
0
0
Сподобалось?
0

Вчора на території Волинської області пройшли грозові дощі. Внаслідок влучання грозових розрядів трапилося дві пожежі у житловому секторі.

Про це інформує прес-служба Управління ДСНС у Волинській області.

Зокрема, о 15:46 надійшло повідомлення про пожежу у житловому будинку в селі Світязь Шацького району. За 10 хвилин до місця виклику прибули працівники пожежної частини з селища Шацьк. На момент прибуття горів дах та перекриття будинку. О 16:24 вогнеборці локалізували горіння, а о 16:55 ліквідували його остаточно. Вогонь встиг знищити 20 метрів квадратних  покрівлі, пошкодив перекриття, вікна та меблі.

О 16:06 ще одна пожежа трапилася у господарській будівлі мешканця села Бужанка Іваничівського району. Пожежу, що охопила дах будівлі й уже дісталася покрівлі, ліквідували вогнеборці двох пожежно-рятувальних підрозділів – 18-ої ДПРЧ селища Іваничі та 5-ої ДПРЧ міста Нововолинська. О 17:02 вони зупинили подальше поширення вогню, а о 17:37 приборкали його остаточно. Внаслідок пожежі частково знищено покриття та перекриття, пошкоджено сільськогосподарський інвентар та дошки, що зберігалися всередині.

Рятувальники закликають громадян дотримуватися правил пожежної безпеки у побуті, у літній період, коли грози – не рідкість, украй важливо подбати про блискавкозахист будівель.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися