Громадськість Волині закликають долучитися до моніторингу якості ремонту доріг
Волинь

Громадськість Волині закликають долучитися до моніторингу якості ремонту доріг

31 травня 2017, 10:45
0
0
Сподобалось?
0

Нині в області у розпалі кампанія з ремонту доріг. З ініціативи Волинської облдержадміністрації формується група для інспектування проведеного будівництва/ремонту доріг на території області. До співпраці запрошують громадські організації, спілки та зацікавлених осіб.

Про це повідомив директор Департаменту інфраструктури та туризму ОДА Іван Мирка.

«Дуже хочеться щоб ця ініціатива голови ОДА пройшла на високому рівні і дала такі б результати, що стали корисними для нашого з вами життя, підштовхнуло підрядників до сумлінної праці, дало можливість виправити всі недоліки і викрило явних недбайл. Прошу віднестися до цього процесу дуже серйозно та відповідально», – зазначив Іван Мирка.

Щоб зголоситися до участі в роботі групи слід надіслати анкети своїх представників з поміткою «для участі в Громадському контролі» на електронну пошту post@gupri.voladm.gov.ua. Також можна повідомити про представника листом на адресу Департаменту інстраструктури та туризму Волинської ОДА (Київський майдан, 9, Луцьк). У листах слід вказати назву ГО, а також прізвище, ім’я й телефон представника.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися