На Волині браконьєр зі Львова причетний до вбивства оленя
Волинь

На Волині браконьєр зі Львова причетний до вбивства оленя

15 червня 2017, 18:46
0
0
Сподобалось?
0

12 червня до Шацького відділення поліції надійшло повідомлення про те, що голова Любомльського УТМР при в’їзді в село Заозерне затримав особу, яка застрелила оленя поблизу села Хомичі Шацького району. Цього ж дня на території обходу №1 Шацького РО УТМР, в меліоративній канаві річки Прип'ять виявили тушу вбитої тварини. Поблизу правоохоронці знайшли й автотранспорт «Тойота Хайлюккс», що належить жителю міста Львів.

Про це пише «Район.Шацьк».

Як пояснив поліції браконьєр, полював він не сам, а з жителем села Заозерне Любомльського району. Вочевидь, парочка добряче підготувалася до полювання, бо в авто працівники поліції також знайшли та вилучили непоганий «набір» мисливця: телескопічну підставку для зброї, бінокль, дозволи на зброю та посвідчення мисливця, виданого на ім'я львів’янина. Автомобіль правоохоронці також вилучили, а матеріал про правопорушення зареєстрували у єдиному реєстрі досудових розслідувань.

Водночас, Олександр Мікульський, голова Любомльської районної організації УТМР, вважає за необхідне спростувати інформацію, подану поліцією.

- По-перше, ми працювали командою і я особисто не затримував особу, яка застрелила оленя. Це зробили єгері. Вони довгий період відстежували трьох браконьєрів зі зброєю, бачили у тепловізор, як цілилися в тварину і навіть чули постріл. Я перебував неподалік і після сигналу єгерів викликав поліцію.

По-друге, двом особам вдалося втекти з місця події, тому, на мою думку, рано стверджувати, що затримали саме того, хто стріляв у тварину. Відомо, що серед втікачів був і власник автомобіля, на нього ж зареєстрована і зброя, з котрої стріляли.

Тварина кілька годлин мучилася і померла від поранення.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися