У Луцьку землі під колишнім КХП № 1 віддадуть під будівництво житлового комплексу
Волинь

У Луцьку землі під колишнім КХП № 1 віддадуть під будівництво житлового комплексу

5 липня 2017, 17:30
0
0
Сподобалось?
0

У понеділок на сесії Луцької міської ради, під шумок несподіваної рокіровки тимчасового керівництва міськради, депутати прийняли ще чимало цікавих земельних рішень. Так обранці громади, надали дозвіл на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі на вул. Привокзальній, 12 площею 3,2877 га (колишній Луцький КХП№1, який нині стоїть пусткою) ТзОВ «Спектр Центр». Тут має постати новий житловий комплекс. Раніше ця ділянка знаходилася в оренді у приватного підприємства «Октопус 2015», яке заборгувало місту орендну плату в розмірі 830 тисяч гривень.

Лобіював рішення депутат Євген Ткачук. За його словами, «Спектр Центр» погасить борг попередньої фірми і збудує на цій ділянці дитячий садочок, який потім безкоштовно передадуть Луцьку.

Попри усі зовнішні вигоди від інвестора, з першого разу це рішення не набрало потрібної кількості голосів. Депутати засумнівалися у самому ТзОВ «Спектр Центр» та його засновниках. Але питання поставили на голосування вдруге і «дотисли». Закликав підтримати рішення й тепер уже екс-секретар міської ради Ігор Поліщук.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися