14 бригада провела навчання з дистанційного розмінування
Волинь

14 бригада провела навчання з дистанційного розмінування

6 липня 2017, 20:45
0
0
Сподобалось?
0

Інженери 14 окремої механізованої бригади з Володимира-Волинського провели спеціальні заняття з бойового злагодження екіпажів установки розмінування УР-77 на одному з полігонів в Луганській області, розміри якого дозволяють проводити пуски з такого виду озброєння. До занять були залучені інженерні підрозділи з інших військових частин, які входять до складу військ оперативно-тактичного угрупування «Луганськ». 

Спочатку військовослужбовці вдосконалили свої теоретичні знання, а згодом перейшли до практичного застосування установки на мінному полі умовного противника.

Про це повідомила прес-служба 14 ОМБР.
Установка УР-77 здатна проробляти проходи у протитанкових мінних полях під час бою. Ширина проходу становить близько 5-6 метрів, довжина – 80-90 метрів. Розмінування здійснюється наступним чином: іде пуск заряду за межі мінного поля, потім здійснюється підтягування заряду на мінне поле, а шляхом підриву заряду, активуються детонатори встановлених мін. В зроблений прохід може пройти бронетанкова та колісна техніка. Все це і було відпрацьовано на полігоні інженерами бригади, які мають великий бойовий досвід.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися