На Волині контрабандисти розкидали біля кордону м’ясо
Волинь

На Волині контрабандисти розкидали біля кордону м’ясо

12 липня 2017, 10:45
0
0
Сподобалось?
0

Позавчора вночі прикордонники відділу «Доманове» спільно з офіцерами оперативних прикордонних підрозділів виявили автомобіль «Мітсубісі Паджеро» білоруської реєстрації, водій якого, побачивши прикордонників, додав швидкості та почав тікати. Прикордонники розпочали переслідування та одночасно задіяли інші підрозділи для блокуванням напрямків ймовірного руху порушників. Під час втечі водій позашляховика робив небезпечні маневри та одночасно викидав із салону поліетиленові пакунки. Зрештою позашляховик таки блокували прикордонним авто, але сам водій під покровом ночі зміг втекти у ліс. Всього було виявлено викинутих по дорозі 2 запаковані у поліетилен телячі тушки та 3 мішки з вирізкою.

Автомобіль «Мітсубісі Паджеро» білоруської реєстрації знаходився на території України незаконно, перетнувши востаннє держкордон на в’їзд ще у червні 2008 року. Згодом приїхав і власник позашляховика, житель прикордонного населеного пункту Кортеліси Ратнівського району Волині разом зі своїм адвокатом, мовляв: «Машина моя, а хто був за кермом не знаю». Він надав реєстраційні документи на транспортний засіб та доручення на право керування. На місце затримання була викликана слідча група Ратнівського відділу Нацполіції.

М’ясо загальною вагою понад 220 кілограмів та транспортний засіб вилучено.

Прикордонники до районного відділення поліції направили повідомлення про кримінальні правопорушення, відомості про які внесено до ЄРДР за ст. 290 ККУ «Знищення, підробка або заміна номерів, вузлів та агрегатів транспортного засобу» та за ч. 2 ст. 342 ККУ «Опір представникові влади, працівникові правоохоронного органу, члену громадського формування з охорони державного кордону та громадського порядку або військовослужбовцеві».


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися