Луцький зоопарк завдяки технологіям від Приватбанку збиратиме кошти на лемура варі
Волинь

Луцький зоопарк завдяки технологіям від Приватбанку збиратиме кошти на лемура варі

21 липня 2017, 09:32
0
0
Сподобалось?
0

Луцький зоопарк і Північно-Західне РУ Приватбанку запровадили нову можливість допомогти мешканцям звіринця. Відтепер це може легко зробити кожен відвідувач, який має при собі смартфон. Луцьк все більше захоплює технологія безготівкогового розрахунку через QR-код.

– Ми продовжуємо стратегічну лінію, яку Приватбанк обрав для себе на цей рік. Ми найбільш технологічна фінансова установа України. Буквально півтора місяці тому запускали проект по благодійним внескам за допомогою найсучаснішого платіжного інструменту у Волинському обласному територіальному об’єднанні, а сьогодні ми хочемо презентувати проект для пожертв за допомогою QR-коду, - розповів керівник Північно-Західного регіонального управління Приватбанку Юрій Войтенко.

Приватбанк виготовив серію плакатів з QR-кодом. Їх розмістили на усіх вольєрах у зоопарку.

– Я, принагідно, хочу нагадати про нашу програму – «Навчаючи – допомагаємо». Наші працівники навчають людей користуватися мобільним додатком Приват24. Зокрема клієнтів навчатимуть і користуватися технологією QR-коду. Люди вчаться користуватися цим сучасним фінансовим інструментом і долучаються до благодійних проектів, – розповідає керівник Бізнесу «Платежів та переказів» Північно-Західного РУ Приватбанку Олександр Нерук.

Директор Луцького зоопарку Людмила Денисенко розповіла, що підприємство вже має досвід збору благодійних пожертв. Після реконструкції звіринця була встановлена спеціальна скринька. Коли кошти порахували, думали на що їх витратити. Вирішили – потрібно придбати щось таке, аби лишилося на згадку відвідувачам, щоб вони знали, на що пішли їхні гроші. Так у зоопарку з’явився поні. Відтоді й вирішили, що благодійні пожертви завжди спрямовуватимуть на розширення різновидів фауни зоопарку.

– Коли Приватбанк запропонував нам можливість як залучити ще більше спонсорських коштів у зоопарк, ми це підтримали. Також уже вирішили, що усі гроші, які будуть надходити через QR-код, підуть на придбання нової тваринки – лемура варі. Це родичі котячих лемурів, які вже у Луцькому зоопарку, але мають чорно-білий окрас і схожі на панду, – розповіла Людмила Денисенко.

До речі, місяць назад технологію QR-коду запровадили і для відвідувачів Рівненського зоопарку. За словами Юрія Войтенка, за цей період на його рахунок було зроблено більше 500 благодійних внесків.

– Я переконаний, що і у Луцьку буде не менше пожертв на потреби зоопарку, а можливо навіть і більше, – зазначив Юрій Войтенко.

Керівник Північно-Західного РУ Приватбанку, як то кажуть, не словом а ділом подав приклад іншим й першим зробив благодійний внесок для Луцького зоопарку за допомогою QR-коду. Юрій Войтенко закликав й інших не бути байдужими та за допомогою найсучасніших технологій приєднуватися до добрих справ.

Аби сплатити благодійний внесок потрібно мати у своєму смартфоні мобільний додаток Приват24, яким сканується QR-код. Уся процедура перерахунку коштів займає не більше хвилини. До речі, Приват24 зберігає інформацію про платіж. Тож людина вже вдома може, за бажання, повторити його, залишивши ту ж суму або змінити її. Також платіж можна зробити регулярним, без необхідності ще раз сканувати QR-код.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися