Червоний Хрест організував відпочинок волинських дітей у Німеччині
Волинь

Червоний Хрест організував відпочинок волинських дітей у Німеччині

1 серпня 2017, 12:24
0
-1
Сподобалось?
-1

Волинська обласна організація Товариства Червоного Хреста України (керівник Валентини Пришко) організувала поїздку у Німеччину групи дітей із постраждалих від аварії на Чорнобильській АЕС районів (Камінь-Каширського, Любешівського та Маневицького). Волинських дітей запросив Німецький Червоний Хрест міста Бад Нойєнар-Арвайлер.

Два десятки дітей, які мають статус сироти, напівсироти та дітей з багатодітних сімей на Батьківщину повернулися з масою позитивних емоцій. Вони мали змогу насолодитися відпочинком у Центрі Лаахерзеехауз в Марія-Лаахер на озері Лаахер. В перший день по приїзді українці мали ігри на подвір’ї території Центру, відвідали музей «У країні вулканів», де мали змогу поспостерігати за виверженням вулканів за допомогою мультимедійного обладнання. Крім того, діти відвідали унікальну лаву-підвал у вигляді системи тунелей та шахт 30 метрів під містом Мендіг, де в  сердньовіччя добували сірий базальт.

Діти мали екскурсію в місто Кобленец, де річка Мозель впадає у Рейн, каталися на фунікулері до фортеці, розважалися на ігровій площадці.

Назавжди залишиться в пам’яті, як малечі так і дорослих поїздка на гоночну трасу Нюрбургрінг, побудовану 90 років тому – місце де проводяться основні автомобільні змагання у наш час.

Волинські червонохрестівці мали виїзд до міста Вайберн, де відбулася екскурсія до туфових каменів та розломів у супроводі скелелазів. Також волиняни мали зустріч зіспонсорами, представниками молодіжного Червоного Хреста міста Вайберн.

За чудовий прийом, німецькі колеги мали змогу насолодитися концертом під час якого, кожен з відпочиваючих, в національному одязі висловив слова подяки.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися