Одного з нападників на іноземних студентів у Луцьку взяли під варту
Волинь

Одного з нападників на іноземних студентів у Луцьку взяли під варту

30 серпня 2017, 08:58
0
0
Сподобалось?
0

Увечері 3 серпня група молодих людей на центральній алеї парку імені Лесі Українки та на вулиці Степана Бандери у Луцьку напала на чотирьох іноземних темношкірих студентів. Правоохоронцям вдалося затримати одного із нападників – 24-річного лучанина, який є членом спортивного бійцівського клубу.

Як інформують у прес-службі прокуратури Волинської області, підозрюваного взято під варту на 60 діб. Йому повідомлено про підозру у вчинені кримінальних правопорушень, передбачених ч. 2 ст. 296 та ч.3 ст. 187 КК України (хуліганство та розбій, поєднаний з проникненням у житло).
Втікаючи з місця подій, підозрюваний погрожував розправою ще й двом іноземним студенткам-свідкам. 
Зранку ж 12 серпня молодик, вибивши ногами двері, проник у квартиру на вулиці На Таборищі у Луцьку й викрав звідти відеомагнітофон та жіночий одяг, загалом на понад 3 тисячі гривень. На виході з помешкання він зіштовхнувся з господарями. Намагаючись утекти, він напав на чоловіка, завдавав йому ударів, душив,а тоді зіштовхнув зі сходів.
Дорогою до Меморіалу Вічної Слави молодик відбився ще від двох чоловіків, які хотіли його затримати. При цьому один із них від удару кулаком в голову упав на землю та знепритомнів.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися