«Волинь» багато атакувала і програла «Кременю»
Волинь

«Волинь» багато атакувала і програла «Кременю»

31 серпня 2017, 08:47
0
0
Сподобалось?
0

До Кременчука «Волинь» їхала за очками. Обидві команди ведуть боротьбу у нижній частині турнірної таблиці. Лучани випереджали суперника на одне очко, тож навіть нічийний результат був би достатнім, аби зберегти паритет і не пропустити «Кремінь» вперед.

«Кремінь» – «Волинь» – 3:1

Голи: 1:0 – Боровський (45), 2:0 – Богданов (49), 3:0 – Степанчук (56), 3:1 – Медведь (63).

«Кремінь»: 1. Олійник, 2. Бичков, 4. Ходуля, 21. Ченбай, 16. Горват (6. Ентін, 65), 3. Піскун (19. Квачов, 80), 13. Вовкодав (5. Прошенко, 66), 8. Боровський, 11. Степанчук (20. Олійник, 70), 7. Богданов, 14. Тимченко – к (17. Янаков, 7).

«Волинь»: 1. А. Марчук, 11. Шаповал – к (25. Гладун, 88), 2. Воробей, 3. Никитюк (21. Марушка, 60), 5. Тетеренко, 9. Романюк, 77. Медведь, 44. Неделюк (28. Льозін, 52), 8. О. Марчук (13. Ільницький, 63), 10. Ляшенко, 15. Мелінишин (19. Бескоррвайний, 55).

«Волинь» розпочала гру з масованих атак на ворота господарів поля. Гості повністю заволоділи центральною зоною і взяли в облогу штрафний майданчик «Кременя». Проте за відсутності нападників у команди усі потенційно небезпечні атаки таким нічим і не завершувалися. «Волинь» заробила кілька серій кутових, але практично жодна подача не була вдалою. М’яч або ледь долітав низом до ближньої стійки, або перелітав потрібну зону.

Господарі поля атакували дуже рідко, але практично кожен з їхніх випадів ніс загрозу воротам Андрія Марчука. На 24-й хвилині він врятував свою команду після «розстрілу» впритул від Богданова. Ще один спалах активності кременчужан припав на 40-45 хвилини. У цей часовий відрізок господарі посунули гру до воріт Марчука, створили кілька моментів, і один з них реалізував Боровський. Ще до перерви рахунок у грі міг стати рівним, але голкіпер «Кременя» потягнув непростий удар від Романюка у компенсований час.

Гравці «Волині» з нетерпінням очікували початку другого тайму, одразу ж після свистка пішли вперед великими силами відіграватися й остаточно програли матч, ще двічі пропустивши після контратак. У «Кременя» забивали Богданов та Степанчук. Після такого удару «хрестоносці» проявили характер, продовжили атакувати й нарешті почали створювати реальні моменти поблизу воріт суперника. На вістрі атаки постійно опинявся дебютант команди Олександр Медведь (вихованець школи «Зміна-Оболонь», у минулому сезоні виступав за молодіжний склад одеського «Чорноморця»). На 58-й хвилині він пробивав головою приблизно з лінії воротарського і влучив у стійку, а ще через 5 хвилин скористався пожежею у штрафному майданчику господарів і «розмочив» рахунок. Міг Медведь зробити й «дубль», але після його чергового удару головою м’яч з порожніх воріт виніс захисник. «Волинь» здійснила фінальний штурм воріт «Кременя». Але спершу Ляшенко один-в-один не зміг переграти воротаря, а Льозін не влучив у порожні ворота з кута воротарського.

Отож вкотре доводиться констатувати, допоки у «Волині» не з’являться хоча б відносно якісні нападники, вона й надалі програватиме потенційно виграшні матчі. Наразі ж команда знову повернулася у зону вильоту.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися