«Волинь» з двома новими нападниками поступилася харківському «Геліосу»
Волинь

«Волинь» з двома новими нападниками поступилася харківському «Геліосу»

26 вересня 2017, 11:12
0
0
Сподобалось?
0

Луцький футбольний клуб продовжує збалансовувати склад по ходу чемпіонату. На виїзний матч із харківським «Геліосом», котрий веде боротьбу за путівку в прем’єр лігу, лучани прибули одразу двома новими форвардами – Олександром Пищуром та Дмитром Щербанем. Перший добре відомий волинським уболівальникам, адже це вже п’ятий його прихід у клуб, а другого запросили із аматорського «Ратнівського аграрія» – цьогорічного переможця чемпіонату України серед сільських команд під егідою ВФСТ «Колос». Тренерський штаб «Волині» планомірно посилює позицію, яка була найбільш проблемною не лише на старті цього чемпіонату, а й у минулому сезоні у прем’єр-лізі. Такі точкові вкраплення потрохи дають результат, але зібраним за останній час футболістам потрібен час, аби дійсно стати командою.

«Геліос»-«Волинь» – 2:0

Голи: 1:0 – А. Козлов (28), 2:0 – В. Кравченко (54).

«Геліос»: 1. Сидоренко, 27. Шопін, 3. Счастливцев, 20. Луценко – к (4. Томенко, 66), 49. В. Кравченко (23. Козлов, 88), 21. Скоблов (9. Скарлош, 87), 18. Гранкін, 8. Субочев, 17. С. Кравченко (29. Глушицький, 77), 19. Кошман (16. Абеленцев, 58), 99. А. Козлов.

«Волинь»: 32. Хвалицький, 11. Шаповал – к, 3. Никитюк, 21. Марушка, 5. Тетеренко (14. Тимошенко, 90), 9. Романюк, 77. Медведь, 8. О. Марчук (24. Дмитренко, 46), 10. Ляшенко (26. Щербань, 80), 39. Степанов (6. Шандрук, 58), 99. Пищур.

Матч з «Геліосом» лучани проводили фактично на рівних. Ініціатива почергово переходила від однієї команди до іншої. Активніше почали господарі поля. Уже на десятій хвилини Сергій Кравченко мав виводи харків’ян вперед, але не зміг замкнути простріл від Артема Козлова. «Хрестоносці» з відповіддю не тягнули. Пищур зачепився за м’яч на чужій половині поля, скинув на Романюка, а Юрій гостро прострілив  штрафний майданчик на Степанова. Завершальний удар форварда «Волині» парирував Сидоренко. Потроху «Волинь» перехопила ініціативу. Ще один шанс відзначитись мав Олег Марчук, він з дальньої дистанції намагався перекинути голкіпера, котрий задалеко вийшов з воріт, – м’яч перелетів «рамку». Поки «хрестоносці» працювали над створенням, «сонячні» добре попрацювали над реалізацією. Спрацювала зв’язка Сергія Кравченка та Артема Козлова. Цього разу перший асистував, а другий влучно пробив з лінії воротарського.  «Волинь» могла швидко відігратися, але захисник вчасно завадив Степанову замкнути пас від Пищура. Харків’яни відповіли виходом Сергія Кравченка на побачення з Хвалицьким – голкіпер лучан вийшов переможцем у цій дуелі.

На початку другого тайму «Волинь» була сповнена бажання відігратися, але пропустила швидкий гол. Серія стандартів від «Геліоса» завершилася влучним ударом Владислава Кравченка, який головою замкнув подачу з кутового. Другий гол заспокоїв гру на певний час. У цей період команди переважно боролися у центрі поля, а тренери проводила заміни. В останні хвилин 10 обидві команди знову зіграли у відкритий футбол. Хвалицький двічі виручив «Волинь» після ударів Артема Козлова. За лучан могли відзначитись Щербань і Шандрук. У першому випадку забити у порожні ворота не дозволили захисники, а в другому надійно зіграв Сидоренко.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися