Волинь

"Волинь" мінімально поступилася через автогол (відео матчу)

1 жовтня 2017, 14:48
0
0
Сподобалось?
0

Після спарених виїзних турів лучани не привезли додому жодного очка. У Ковалівку на Київщину «Волинь» їхала з певними надіями, адже місцевий «Колос» прибуксував у чемпіонаті, програвши до зустрічі з «хрестоносцями» чотири матчі поспіль. Але лучани теж не змогли показати свій кращий футбол, оскільки зараз, фактично відбувається перебудова гри команди.

«Колос»-«Волинь» - 1:0

Гол: 1:0 – Шаповал (54 – автогол).

«Колос»: 1. Яшков, 24. Зозуля, 22. Матвеєв, 13. Гавриш, 21. Рябов, 14. Мілько (23. Вишняк, 86), 99. Задоя – к, 9. Коропецький (10. Морозко, 76), 7. Леонов (8. Зуєвич, 64), 33. Нехтій (18. Музичук, 90+3), 77. Лисенко (87. Яровенко, 87).

«Волинь»: 32. Хвалицький, 11. Шаповал – к, 3. Никитюк, 2. Воробей, 9. Романюк, 44. Неделюк (8. О. Марчук, 26), 77. Медведь, 6. Шандрук (24. Дмитренко, 51), 10. Ляшенко, 99. Пищур, 26. Щербань (5. Тетеренко, 57).

Луцька команда, яка почала сезон практично без нападаючих, нині має їх аж три. Але Пищур, Степанов та Щербань гравці практично однакового стилю, які грають виражених центрфорвардів і забезпечують домінування у повітрі. Але під таких гравців потрібні партнери, які могли підбирати виграні м’ячі й технічно завершувати атаки. Наразі ця схема у «Волині» лише в стадії награвання. Отож, попри те, що лучани вийшли на матч з «Колосом» з двома нападаючими, команда в атаці виглядала слабкувато. Господарі поля теж не феєрили, проте створили трохи більше. Першу загрозу воротам лучан створив Леонов, але після його удару м’яч пройшов повз стійку. Класний шанс був у Рябова, він навіть переграв воротаря «Волині» Хвалицького, але забити у порожні ворота йому завадив Никитюк. Також у першому таймі було ще кілька ударів від обох команд, які не становили реальної загрози воротам.

Долю матчу вирішив єдиний гол на початку тайму. Його записали на гравця «Колоса» Коропецького, хоча безпосередньо м’яч у ворота підправив Шаповал, намагаючись перервати простріл. Господарі поля після забитого гола відійшли до власних воріт і грали на утримання, «Волинь» атакувала, але реальних можливостей для того щоб відігратися практично не було. Можна виокремити хіба непоганий удар Романюка. І лише наприкінці матчу команди обмінялися небезпечними моментами. Спершу Хвалицький потягнув непростий удар від Вишняка, а Никитюку зовсім трохи забракло щоб вразити ворота з метрів 15.

Наразі «Волинь» зависла над зоною вильоту. Лучани спробують трохи покращити своє турнірне становище наступної п’ятниці у домашньому матчі. Правда зробити це буде непросто, адже «Волинь» прийме одного з лідерів ліги – ФК «Полтава».


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися