Ігор ПАВЛЮК
Волинь

Творчий вечір Ігоря Павлюка

9 листопада 2017, 11:38
0
0
Сподобалось?
0

У Луцьку в камерній залі Волинського академічного музично-драматичного театру імені Тараса Шевченка відбувся творчий вечір одного з найвідоміших сучасних українських поетів волинянина Ігоря Павлюка. Імпреза зібрала усіх, хто закоханий у поетичне слово митця.

Впродовж вечора можна було насолодитися найкращими творами Ігоря Зіновійовича. Зала заворожено слухала кожну поезію, уява одразу малювала її філософську глибину. А як чудово актори зіграли уривки з поетичної постановки «Алергія на вічність за віршами Ігоря Павлюка»!

Захід зрежисувала заслужена артистка України Світлана Органіста. По закінченню творчого вечора її винуватець був щирим:

– Вечір вдався. Я відчув неймовірне тепло – відбувся потужний енергетичний обмін зі слухачами. Це сприяє душевному росту поета.

Ігор Павлюк поділився, що вже готові до друку дві нові книги – роман «Мезозой» та поезії «Чорний льон». Тож шанувальники його творчості  з нетерпінням чекають появи новинок у книгарнях.

До речі, Ігор Зіновійович має і світовий досвід видання своїх творів. Його поезії читають білоруською, польською, англійською, латиською, російською, болгарською, французькою, японською та іншими мовами.

Наталія КРАВЧУК, м. Луцьк


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися