Фахівці Волинської обласної лікарні готові проводити пересадки серця
Волинь

Фахівці Волинської обласної лікарні готові проводити пересадки серця

15 листопада 2017, 09:40
0
0
Сподобалось?
0

У разі прийняття закону про трансплантацію органів спеціалісти Волинської обласної клінічної лікарні будуть готові до операцій з пересадки серця. Про це заявив головний лікар установи Іван Сидор під час засідання профільної медичної комісії Волинської обласної ради. За його словами, відповідні знання фахівці набули під час міжнародних навчань.

Так укладені угоди із високоспеціалізованими медичними центрами та клініками Європи. Протягом року біля 50 спеціалістів обласної клінічної лікарні проходять міжнародне стажування у них на робочих місцях. Також є договір про співпрацю із німецьким професором кардіохірургом із світовим ім’ям Кьорфером. Ще одна угода підписана із Сілезьким кардіоцентром міста Забже у Польщі. На цій базі пройшли стажування на робочих місцях 45 спеціалістів обласної клінічної лікарні. Кардіохірурги лікарні спільно із польськими кардіохірургами провели біля 50 оперативних втручань на серці на базі обласної клінічної лікарні із застосуванням сучасних технологій та нових методик. 

Обласна лікарня співпрацює також  із кардіохірургічною клінікою Кракова, де понад 30 спеціалістів пройшли стажування на робочих місцях.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися