У жовтні волинські митниці дали рекордні надходження за весь час своєї роботи
Волинь

У жовтні волинські митниці дали рекордні надходження за весь час своєї роботи

16 листопада 2017, 22:53
0
0
Сподобалось?
0

За 10 місяців цього року Волинська митниця ДФС спрямувала до державного бюджету 6,3 мільярда гривень, що на 57% або 2,3 мільярда більше відповідного періоду минулого року. Із загальної суми найбільше коштів – 809,7 мільйона гривень – спрямовано у жовтні 2017 року, що стало рекордом для волинських митних надходжень за місяць. Це на 98 мільйонів більше вересня цього року і на 320 мільйонів більше минулорічного жовтня.

Найбільше митних платежів – 4,83 млрд грн за 10 місяців цього року – надійшло до державного бюджету від роботи двох із восьми наявних в межах області митних постів. Міжнародний пункт пропуску для автомобільного сполучення «Ягодин» відповідно до минулого року наростив 70% платежів, загалом перерахувавши 2,35 млрд грн. Внутрішній митний пост «Луцьк» додав до минулого року 45%  і перерахував до бюджету в цілому 2,48 млрд грн.

«Такий ріст зумовлений комплексною системною роботою, результатом якої є інтенсифікація експортно-імпортних операцій. Зовнішньоторгівельний обсяг збільшився на 40%, зросли обсяги імпорту за вагою на 43% та за митною вартістю на 53%. Ця тенденція характерна для усіх митних постів в зоні діяльності Волинської митниці ДФС», – пояснює начальник Віктор Кривіцький.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися