Ректор ЛНТУ звинуватив свого партійного боса у небажанні відбудовувати зруйнований коледж
Волинь

Ректор ЛНТУ звинуватив свого партійного боса у небажанні відбудовувати зруйнований коледж

6 грудня 2017, 15:07
0
0
Сподобалось?
0

Ректор Луцького національного технічного університету і депутат Волинської обласної ради Петро Савчук б’є на сполох через ситуацією, яка склалася навколо ремонтних робіт у Любешівському технічному коледжі. Ще у серпні тут обвалилася частина фасадної стіни з четвертого по перший поверхи. Студенти вчаться у пристосованих приміщеннях гуртожитка, а відновлювальні роботи досі не почалися.

Петро Савчук написав з цього приводу гнівне повідомлення у «Фейсбуку».

«Складається враження, що потужний коледж, який має достатній кадровий потенціал та успішно виконує регіональне замовлення на підготовку фахівців робітничих професій після аварії, окрім мене, вченої ради університету та самого колективу коледжу нікому не потрібний. Ні Ігор Палиця, ні Володимир Гунчик, ні Олег Кух, ні Людмила Плахотна, ні Ірина Констанкевич не спромоглися реально допомогти освітньому закладу маючи на те відповідні повноваження та можливості!», - йдеться у дописі.
Ще Петро Савчук звинуватив особисто голову Волинської обласної ради та лідера обласного «УКРОПу» Ігоря Палицю. Мовляв, саме він вже понад два місяці під час сесій особисто блокує ініційоване ректором ЛНТУ питання щодо виділення 250 тисяч гривень з обласного бюджету для виготовлення проектної документації, необхідної для невідкладного проведення ремонтно-відновлюваних робіт!

На цю заяву відреагував голова Волинської облдержадміністрації Володимир Гунчик. Він зазначив, що ОДА передала усі необхідні документи в обласну раду, однак рішення не вдалося провести, бо його не підтримали члени «УКРОПу».

Слід відзначити, що у Петра Савчука та ЛНТУ виникла ще одна суперечка із представниками своєї ж політичної сили, тільки вже луцькими. У даному випадку йдеться про боротьбу за приміщення міського Будинку офіцерів.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися