Віталій Кварцяний виграв вибори голови Федерації футболу Волині
Волинь

Віталій Кварцяний виграв вибори голови Федерації футболу Волині

8 грудня 2017, 20:56
0
0
Сподобалось?
0

Вчора у Луцьку у міському палаці культури відбулася позачергова звітно-виборна конференція Федерації футболу Волині. На посаду голови ФВВ претендували діючи керівник Віталій Кварцяний та працівник прокуратури Ярослав Голинський. Вибори відбувалися у два тури, оскільки з першої спроби ні один кандидат не зміг набрати більше половини голосів. За Віталія Кварцяного проголосували 24 з 50 делегатів, а його опонента підтримали лише 9.  У другому турі Віталій Володимирович переміг із 31 голосом.

Традиційно не обійшлося на конференції без скандалу. І традиційно для Федерації футболу Волині ще з часів керівництва Василя Столяра він був пов'язаний з іменем Олександра Жуматія. Він теж хотів взяти участь у виборах як висуванець Луцького району. Однак, за словами Жуматія, його в порушення регламенту зареєстрували лише делегатом, а не кандидатом.

Також на конференції вирішували й організаційно-господарські питання. Зокрема, Федерація футболу Волині зі статусу громадської організації перейшла у статус спілки.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися