У Луцьку СБУ провела антитерористичні навчання
Волинь

У Луцьку СБУ провела антитерористичні навчання

12 грудня 2017, 18:06
0
0
Сподобалось?
0

Сьогодні зранку, прямуючи на роботу, лучани спостерігали значне пожвавлення оперативних служб поблизу розважального центру «Промінь». Містом почали ширитися чутки про пожежу та постраждалих.

Однак насправді напередодні різдвяних свят та проведення масових заходів бойову готовність оперативних служб вирішив перевірити  Антитерористичний центр при УСБУ у Волинській області спільно з регіональним Управлінням ДСНС.

Як зазначили у прес-службі волинського управління спецслужби, за сценарієм навчань охорона розважального центру виявила вибуховий пристрій у кіноконцертному залі. Із приміщення терміново евакуювали всіх відвідувачів та знешкодили умовну бомбу.

Координаційною групою АТЦ при регіональному Управлінні СБУ за підсумками навчань удосконалено алгоритм спільних дій працівників торгово-розважального закладу, ретельно відпрацьовано кожен етап можливої ситуації, оцінено ефективність сил і засобів, спрямованих на протидію терористичним проявам. Також було враховано недоліки, виявлені під час тренування.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися