Поблизу Луцька запрацював сучасний сервісний центр МВС
Волинь

Поблизу Луцька запрацював сучасний сервісний центр МВС

2 січня 2018, 17:53
0
0
Сподобалось?
0

Поблизу Луцька відкрили 50-й сервісний центр МВС нового зразка. Це останній акорд чергового етапу реформування колишніх МРЕВ. Відкриття відбулося за участі заступника міністра внутрішніх справ України Тетяни Ковальчук та начальника Головного сервісного центру МВС Владислава Криклія. Подія мала відбутися раніше за участю міністра МВС Арсена Авакова, однак його візит не відбувся.

Про прозорість у роботі нового сервісного центру свідчать скляні стіни майже у всіх робочих приміщеннях, зокрема у кабінеті начальника. Винятком є хіба що екзаменаційний клас для бажаючих скласти іспити на отримання водійського посвідчення. Прийом відвідувачів відбувається виключно за електронною чергою, що дозволяє позбутися «рішал». Табло з просуванням черги є як усередині, так і на вулиці. Також у сервісному центрі за допомогою планшету можна залишити відгук про роботу. Для малюків облаштували дитячий куточок, а для дорослих – зону для буккросингу (обміну книжками – ред.). На території є парковка та лавки із сонячними батареями для підзарядки телефонів. Передбачені усі необхідні умови для людей з інвалідністю: пандуси, кнопка виклику адміністратора, паркувальні місця та інші зручності.

У сервісному центрі надають послуги з реєстрації авто, видачі та заміни посвідчення водія, видачі довідок про несудимість. Новий сервісний центр МВС працює без обідніх перерв з вівторка по п’ятницю з 9.00 до 18.00 та у суботу з 9.00 до 16.45 за адресою: село Струмівка, вулиця Рівненська, 74.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися