Луцькі перевізники просять у міськради дозволу на підняття вартості проїзду
Волинь

Луцькі перевізники просять у міськради дозволу на підняття вартості проїзду

11 січня 2018, 17:25
0
0
Сподобалось?
0

У Луцьку перевізники на міських маршрутах подали до міськради розрахунки на підвищення тарифів за проїзд у маршрутках – просять підняти ціну перевезення принаймні до 5 гривень.

Цю інформацію у коментарі «ВолиньPost» підтвердив перший заступник міського голови Григорій Недопад.
«Всі перевізники маршрутні – це і «Луцьке АТП 10701», це і «Санрайз», по інших перевізниках, які працюють від ЛПЕ, дають свої обрахунки. Мали подати на 10 число для департаменту економічної політики, ми мали дослідити і, зрештою, тільки після того приймати якесь рішення. Але це обов’язково буде і громадське обговорення, і регуляторна процедура, круглий стіл», – зауважив Недопад. 
Наразі розрахунки подала лише частина перевізників, які пропонують підвищити тариф до 5 гривень. Вони обгрунтовують своє прохання зростанням вартості пального Мовляв, попередній тариф формувався в умовах, коли паливо коштувало 19-22 гривні, зараз вона становить більше 25 гривень. 
Востаннє перегляд вартості проїзду у луцьких маршрутках відбувся з квітня минулого року. Тоді, до речі, перевізники домагалися підняття тарифу з 3 до 5 гривень, але міська рада погодилася лише на компромісний варіант – 4 гривні за одну поїздку без зміни вартості проїзду для дітей.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися