На Волині автобус міжнародного сполучення з пасажирами застряг на залізничних коліях
Волинь

На Волині автобус міжнародного сполучення з пасажирами застряг на залізничних коліях

19 січня 2018, 09:42
1
0
Сподобалось?
0

Сьогодні вночі з траси поблизу села Дерно Ківерцівського району з’їхав рейсовий автобус «Київ-Гдиня» із пасажирами та опинився на коліях залізничного переїзду. У салоні перебувало 53 людини.

Як повідомили в УДСНС у Волинській області, на місце події оперативно прибули підрозділи вварійно-рятувальної частини загону спецпризначення, 6-ої Державної пожежно-рятувальної частини міста Ківерці та місцевої пожежної охорони селища Олика. Було задіяно три одиниці важкої спецтехніки. Приблизно за годину від моменту отримання повідомлення рятувальники відбуксирували автобус із залізничного переїзду та вивезли на безпечну ділянку траси, аби він міг продовжити рух за маршрутом. Внаслідок ДТП ніхто не постраждав, також не довелося вносити корективи у розклад руху потягів.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Коментарі

  • початок
    початок

    В тому Луцьку буває не по людськи. інші інтернет видання мають вказівку коментарів про Луцьке ВПУ не приймати , ПОСЛУШНІ ( покірне теля дві мамки сосе - сосітє ) . А в ЛВПУ останній раз снігоборотьба належно проводилась в часи директорування Овсяннікова В.М. Зими до того ж були сніжні . Використовувалась снігоприбиральна техніка , розчищалисьсь дороги і тротуари , площадки і місця стоянки чи то зупинки для транспорту ... в місцях погано доступних для техніки з великим задоволенням на свіжому повітрі працювали з " сребками " та льодосколами , лопатами для прибирання снігу (льоду) учні та працівники закладу , потім на прибраному систиматично проводилось посипання спец сумішю від ожеледиці та обледеніння .Шоп*ятниці на прибраному перед центральним входом плацу проводились училищні лінійки ... після відповідальних керівників потім до керівництва ЛВПУ - пішло , поїхало , припливло - нашестя очільників від орди і до п... . З сєлєній , забитих дерєвєнь , а останнім часом хуторяни і всі - всі навіть ті хто дапекий-далекий до ПТО, їхні стьожки дорожки ведуть до затоптування аж до обледенніння снігу і далі в приміщенні з дубовими мордами "на мороз" - до КАСИ ! ! !

    19 січня 2018, 11:42
    Відповісти

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися