У Луцьку найдешевші квартири порівняно із сусідніми обласними центрами
Волинь

У Луцьку найдешевші квартири порівняно із сусідніми обласними центрами

26 січня 2018, 11:19
0
0
Сподобалось?
0

Луцьк та Хмельницький ділять пальму першості серед обласних центрів за найдешевшим житловим фондом. Так, за даними аналітичного відділу порталу Domik.ua, у столиці Волині ціни на однокімнатні квартири стартують від 11 тисяч доларів США, а за двокімнатні – від 13500 $. Це найнижчий показник після Хмельницького, де торгуватися за однокімнатне помешкання можна починаючи з 10 тисяч доларів, за двокімнатне – з 13 тисяч.

Зрозуміло, що мова не про елітне житло. Ріелтори зафіксували середні ціни на однокімнатне житло в багатоквартирних будинках старого житлового фонду. Також відзначається, що найдешевші квартири продаються на околицях міст.

Вартість житла у сусідніх з Луцьком обласних центрах суттєво вища (у тисячах доларів): Рівне – однокімнатні квартири стартують від 16 і двокімнатні від 18 тисяч, Львів – 20 і 26, Тернопіль – 15 і 23, Івано-Франківськ – 11 і 15, Ужгород – 15,5 і 17,5, Чернівці – 19 і 25, Вінниця – 15 і 20.

Найдорожче ж житло у Києві та Одесі. Ціни на однокімнатне помешкання у старому житловому фонді тут стартують від 23-25 тисяч, а двокімнатне обійдеться не менше 40 тисяч доларів.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися