Віра ЦИБУКОВСЬКА (справа) та підмінн алистоноша Сніжана МОРОЗ
Волинь

На пошті, як у ботанічному саду

16 лютого 2018, 15:30
0
0
Сподобалось?
0

Віра Цибуковська майже сорок років працює начальником поштового відділення у селі Кричевичі Ковельського району. Тут не лише осередок різноманітних друкованих видань, а й міні-ботанічний сад, бо тут всюди вазони.

Віра Ананіївна у Кричевичі вийшла заміж. Одразу ж пішла працювати листоношею. Видно, зарекомендувала себе старанною і відповідальною працівницею, бо вже за рік її призначили начальником відділення. Тож працює на цій відповідальній посаді і нині. А ще й виконує обов’язки листоноші у селах Кричевичі та Ломачанка. Розносить пенсії та чимало преси, зокрема, й понад сто примірників «Вісника+К» та журнал «Люди і долі». Трудиться разом зі своїми помічницями. Поки була у відпустці Оксана Романюк, яка обслуговує село Черемошна, її підміняла Сніжана Мороз. Віра Ананіївна зізнається, що не уявляє себе без пошти. Хоч важко іноді буває, але не нарікає на труднощі. Маминою роботою захопився і син Вітя, який одразу після армії пішов працювати водієм, і дванадцять років доставляв пресу у різні відділення району.

– Пошта і господарка – то моє хобі, – сміється на мої розпитування жінка. – А ще дуже вазони люблю.

І це помітно кожному, хто приходить у відділення. Незважаючи на прохолоду в приміщенні, радують усіх яскраві квіти. Бувало, що китайська роза примерзала і опускала листочки, то Віра Ананіївна гріла її феном, і за кілька хвилин рослинка оживала. Люди милуються такою красою і кажуть: «У нас на пошті так гарно, як у ботанічному саду».

Руслана СУЛІК, Волинська область

Фото автора

P.S. У неділю Віра Цибуковська святує день народження. Вісниківці зичать їй здоров’я, радості і довголіття.

Передрук заборонено!


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися