132,3 млн грн на погашення субсидіарної заборгованості отримала Волинь
Волинь

132,3 млн грн на погашення субсидіарної заборгованості отримала Волинь

26 лютого 2018, 14:21
0
0
Сподобалось?
0

Днями Волинь отримала черговий транш державної субвенції для проведення розрахунків за надані послуги щодо субсидій. Про це розповів голова облдержадміністрації Володимир Гунчик під час оперативної наради, - повідомив відділ інформаційної політики облдерадміністрації.

Так, керівник найвищої виконавчої гілки влади в області зазначив, для Волині перерахували 132,3 млн грн. Наразі, кошти розподілені  на погашення заборгованостей і поточних розрахунків за електроенергію, природний газ, тепло-, водопостачання та інші послуги.

– Це дозволить нам серйозно попрацювати над зменшенням заборгованості, продовжити підтримку підприємств теплоенергетики. Як бачимо, обіцяна раніше сума надійшла і зараз, на 133 млн грн ми зменшили заборгованість стосовно рохрахунків за отримані послуги, – підкреслив Володимир Петрович.

Окремо, голова облдержадміністрації звернув увагу керівників профільних структур, на необхідності консолідувати зусилля, щоб впорядкувати систему обліку та звітності, аби в подальшому, затримки подачі документів до відповідних департаментів не було, а розрахунки проводили вчасно.

Нагадаємо, що у лютому, за окремим дорученням Міністерства фінансів України, від 13 лютого 2018 року, Волинь уже отримувала субвенцію з Державного бюджету у розмірі 92,3 млн грн для погашення субсидіарної заборгованості. Відтак, ситуація із проведенням відповідних розрахунків в області стабілізується, але роботи тривають.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися