Волинянину Михайлу  Передарюку вручено орден «За мужність»
Волинь

Волинянину Михайлу Передарюку вручено орден «За мужність»

3 березня 2018, 17:00
0
0
Сподобалось?
0

Наказ Міністра оборони України про нагородження учасника АТО, військовослужбовця Михайла Передарюка орденом «За мужність» ІІІ ступеня датується 13 травня 2017 року  за № 326. Офіційно вручив йому державну нагороду голова обласної державної адміністрації Володимир Гунчик учора, 2 березня 2018 року, повідомляє прес-служба ОДА.

На початку 2015 року МихайлоПередарюк пішов служити добровольцем в батальйон «Айдар» розвідником. Опісля – підписав контракт на проходження військової служби. Чоловік досить стриманий та говорить, що людина, яка вчинила подвиг, ніколи не стане цим вихвалятися.

« Я вдячний керівництву Міністерства оборони, що звернули увагу на мою службу. Але вважаю, що нічого особливого я не зробив, оскільки війна на Сході триває. Дуже приємно, що отримую нагороду, але неприємно, що багато хлопців, таких як я, вже ніколи їх не отримають. Переконаний, що нам вдасться здобути спокій, мир та порядок, за які хлопці поклали здоров’я та життя. І все у нас буде добре, -сказав Михайло. Зараз Михайло Передарюк лікується після отриманих травм, навчається та працює.

 


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися