Туристичний аудіопутівник для людей із вадами зору підготували у Луцьку
Волинь

Туристичний аудіопутівник для людей із вадами зору підготували у Луцьку

5 березня 2018, 13:00
0
0
Сподобалось?
0

Туристичний путівник «Луцьк. Прогулянки містом» – це історико-краєзнавче видання. Його підготували рельєфно-крапковим шрифтом Брайля та у звуковому форматі в межах конкурсу проектів громадських ініціатив «Луцьк у долонях» студією друку шрифтом Брайля «Braille studio»- повідомляє IA ZIK.

За словами представника студією друку шрифтом Брайля «Braille studio» Віталія Ткачука видання путівника «Луцьк. Прогулянки містом» здійснено за кошти Луцької міської ради за результатами конкурсу громадських ініціатив-2017.

Аудіозапис, підготовлений СІД Медіа Груп, допоможе ознайомитися з інформацією про місто людям із порушеннями зору, які не володіють шрифтом Брайля, людям, які мають розлади читання (дислексію), людям літнього віку, школярам, студентам, туристам.

Реалізація проекту «Луцьк у долонях» спрямована на вирішення питань інформаційної доступності для людей з порушеннями зору, а також допоможе їм зорієнтуватися у Луцьку, вирішувати культурно-просвітницькі завдання, знайомлячи людей різного віку та з різних куточків України з історією і сучасністю Луцька. Читайте більше ТУТ.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися