Луцькі патрульні взяли під опіку родину хлопчика, який через голод ховався від школи
Волинь

Луцькі патрульні взяли під опіку родину хлопчика, який через голод ховався від школи

9 березня 2018, 12:32
0
0
Сподобалось?
0

Усіх глибоко сколихнула інформація луцьких патрульних про хлопчика, який у лютий мороз втік з дому і ховався у ямі під люком, аби не йти до школи, бо не мав грошей на харчування там. Після повідомлення про цю подію до Управління патрульної поліції Волинської області звернулись десятки людей: хтось висловив бажання оплатити за харчування дітей у школі, хтось готовий допомогти продуктами, речами та канцелярією, інші запропонували солодощі та роботу для мами.

Днями працівники патрульної поліції та представники компанії «Кромберг енд Шуберт Україна» у Луцьку відвідали цю сім’ю. Тут мама виховує двох неповнолітніх дітей, аби передати солодощі, продукти та пропозиції.
З 14-річним хлопцем розмовляв керівник волинських патрульних Олександр Вовченко. Він пообіцяв, якщо хлопець ходитиме у школу, допомагатиме мамі, заступатиметься за сестричку, то йому невдовзі подарують велосипед, про який він мріє.
«Зараз дуже необхідно забрати дитину від негативного впливу вулиці. Ми наголосили йому, що він єдиний чоловік у сім’ї і несе за неї відповідальність. Йому вже 14, і це достатньо свідомий вік, але потрібні люди, які спрямують, направлять, дадуть правильні орієнтири в житті, і ми посприяємо в цьому», - сказав Олександр Вовченко.

Інспекторка Патрульної поліції Ольга Шмігель допоможе з записом у спортивну секцію на вибір хлопця. Попередньо, той хоче займатись футболом.
Представниця компанії «Кромберг енд Шуберт Україна» Тетяна Сомова, у свою чергу, триматиме контакт з матір’ю і, в разі потреби, допоможе з канцелярським приладдям, продуктами та працевлаштуванням.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися