У Луцьку стартує чемпіонат України із спортивної ходьби
Волинь

У Луцьку стартує чемпіонат України із спортивної ходьби

9 березня 2018, 18:30
0
0
Сподобалось?
0

Два дні -10-11 березня-у Луцьку відбуватиметься зимовий чемпіонат України зі спортивної ходьби серед дорослих, молоді і юніорів,- повідомляє прес-служба ГО «Федерація легкої атлетики Волині».

Змагання стануть стартом легкоатлетичного сезону на Волині і зберуть до Луцька найсильніших спортсменів країни. Зокрема, на Чемпіонаті України стартуватимуть волиняни- триразова учасниця Олімпійських Ігор Надія Боровська, дворазовий володар Кубка Європи Іван Банзерук, майстри ходьби Любешівської ДЮСШ, яка неодноразово здобувала командну першість на українських змаганнях. Змагання такого рівня зі спортивної ходьби у Луцьку відбувалися перед Олімпіадою в Атланті аж у 1996 році.

Нинішній чемпіонат відбуватиметься в центрі міста, на проспекті Волі, де буде облаштовано кілометрову трасу.

10 березня змагання розпочнуться о 12.00 годині, а в неділю 11 березня вони стартуватимуть о 10.00 і включатимуть 9 заходів та церемонії нагородження. Відповідно у місті до 14.00 — 15.00 буде перекрито рух центральними вулицями. Відкриття змагань, нагородження переможців та місце старту/фінішу будуть облаштовані біля приміщення центрального корпусу СНУ. Тут для вболівальників та учасників змагань облаштують фуд-зону.До Луцька приїде приблизно 300 осіб — це 200 атлетів та 100 тренерів та учасників делегацій.

Цьогорічний чемпіонат зі спортивної ходьби є важливим стартом в легкоатлетичному календарі України, адже на ньому відбуватиметься відбір національних збірних на командний чемпіонат світу, який відбудеться у травні в Китаї. Отож, у волинських ходоків є можливість потрапити в склад жіночої, чоловічої та юніорських збірних.

 


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися