У Ковелі встановлять меморіальні дошки загиблим бійцям
Волинь

У Ковелі встановлять меморіальні дошки загиблим бійцям

11 березня 2018, 15:30
0
0
Сподобалось?
0

Ще у трьох навчальних закладах Ковеля встановлять меморіальні дошки загиблим бійцям, – пише КовельPost.

З клопотанням про вшанування пам’яті випускників Ковельських шкіл, які загинули у зоні АТО, до міської влади звернулося управління освіти.На засіданні виконкому таке рішення освітян підтримали.

Таким чином, на фасаді будівлі Ковельської загальноосвітньої школи №2 буде встановлено меморіальну дошку на честь випускника Олександра Артемука, який загинув 22 травня 2014 року в бою на блокпосту 51-ої механізованої бригади під Волновахою. Нагороджений медаллю «Захиснику Вітчизни» (посмертно).

 Ковельська ЗОШ №5 увічнить пам’ять свого випускника Олексія Тарасюка. Він загинув у бою під Іловайськом 29 серпня 2014 р. Нагороджений орденом «За мужність» ІІІ ступеня (посмертно).

На вшанування пам’яті Олександра Ярмолюка, який навчався у ЗОШ №10, на фасаді школи буде розміщено меморіальну дошку з його ім’ям. Олександр Ярмолюк воював у складі 51-ої ОМБр. Загинув 26 серпня 2014 року у бою під Іловайськом. Нагороджений орденом «За мужність» ІІІ ступеня (посмертно). Нині у ЗОШ №10 навчаються двоє його синів.

 До слова, у Ковелі уже є меморіальні дошки на фасадах шкіл, де навчалися бійці, які загинули на сході України: у ЗОШ №7 – Володимиру Кияну, в НВК №11 – Олександру Абрамчуку. А на фасаді військкомату є меморіальна дошка на честь командира мінометної батареї 51-ї окремої механізованої бригади капітана Анатолія Шиліка.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися