Ремонт в будинку престарілих-честь і обов’язок волинського депутата
Волинь

Ремонт в будинку престарілих-честь і обов’язок волинського депутата

17 березня 2018, 17:00
0
0
Сподобалось?
0

Депутат  Волинської обласної ради Юрій Ройко прозвітував про ремонт в Луцькому геріатричному пансіонаті на своїй сторінці у Facebook.

З ініціативи депутата облради Юрія Ройка у 2016 році були залучені кошти з обласного бюджету на закупівлю обладнання і капітальний ремонт прального корпусу.У 2017 році замінено вентиляційну систему і відремонтоване приміщення харчоблоку.
«Цей заклад став місцем довічного проживання для 160 людей поважного віку та з інвалідністю, які потребують стороннього догляду і допомоги,- пише депутат. Від заснування (1982 р.) у пансіонаті, до речі, це підприємство обласної комунальної власності, жодного разу не проводились капітальні ремонтно-будівельні роботи. За 35 років існування частина приміщень закладу має жахливий вигляд. Нам вдалося переламати цю сумну тенденцію.
Зараз  в аварійному стані знаходиться тераса над центральним входом, конструкція покриття балкону та маршових сходів становить небезпеку життю і здоров'ю людей.На найближчу сесію готую депутатський запит.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися