Спільні навчання військовослужбовці 14 механізованої бригади з Володимира-Волинського та іноземних військових
Волинь

Спільні навчання військовослужбовці 14 механізованої бригади з Володимира-Волинського та іноземних військових

20 березня 2018, 18:00
0
0
Сподобалось?
0

Навчання в Міжнародному центрі миротворчості та безпеки військовослужбовці 14 окремої механізованої бригади оперативного командування «Захід» проходять спільно з канадськими, американськими, литовськими та польськими військовими- повідомляє у Фейсбуці прес-служба 14-ї бригади.

“На постійній основні з нашими побратимами в якості приданих підрозділів працюють військовослужбовці Збройних Сил Канади. Іноземних військових, кажуть хлопці, цікавить, передусім, наш досвід, здобутий у війні з Росією – зайняття позицій, наступ та оборона в місті, реальні бої. Справила враження на іноземців і техніка наших військових – в захваті вони, зокрема, від танка Т-64, з яким раніше не стикалися. Кажуть, «дуже хороша машина, яка славиться своєю потужністю й маневреністю!» Українці ж запозичують  від іноземних колег досвід ведення бойових дій за стандартами НАТО. Щодо мовного бар’єру, то, зізнаються, вже практично опанували військову термінологію одне одного, у всьому ж решта завжди можна покластися на допомогу перекладачів.

Цими днями канадські побратими військовослужбовців 14 омбр завершили своє перебування в Україні ,змінилася 5 ротація канадських військових на нашій землі.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися