Скільки волинян піде до війська навесні
Волинь

Скільки волинян піде до війська навесні

28 березня 2018, 10:45
0
0
Сподобалось?
0

У квітні розпочнеться весняний призов громадян України на строкову військову службу.Планове завдання для Волині на весну 2018 року-425 новобранців. Про це йшлося на інструктивно-методичному зборі голів районних призовних комісій,-повідомляє прес-служба ОДА.

За підсумками виконання осінньої призовної кампанії 2017 року Волинь на 100% виконала план. Серед найкращих – Володимир-Волинський та Луцький військові комісаріати.

За словами військового комісара обласного військкомату Романа Кулика, завдання на весну 2018 - 425 чоловік, з яких: 277 до Збройних Сил України, 100  – до Національної гвардії України, 28 – Державна прикордонна служба та 20 чоловік Державна спеціальна служба транспорту.

– Відправлення команд зі збірного пункту розпочинається 11 квітня і завершується 24 травня. Результати роботи військово-лікарської комісії Волинського ОВК свідчать, що є привід для хвилювання. Адже за два тижні роботи для медично-військового огляду подано 197 призовників. З їх числа придатними для військової служби визнано 161, рекомендовано направити на додаткове обстеження 28 призовників, визнано непридатними для військової служби 8. Тобто на даний момент до війська можемо відправити лише 161 особу, що становить 38 % від запланованого. Жодного призовника не направлено із Шацького і Старовижівського районів, – повідомив Роман Кулик. Він звернувся до голів призовних комісій з проханням невідкладно посилити роботу в даному напрямку. Разом із тим, вкотре нагадав про соціальні гарантії, що надає держава для призовників.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися