Волинські волонтери турбуються про дітей «Небесного легіону»
Волинь

Волинські волонтери турбуються про дітей «Небесного легіону»

2 квітня 2018, 10:30
0
0
Сподобалось?
0

Волонтерський рух «Меценати для  солдата» запрошує усіх небайдужих приєднатися до вітань і зробити сюрприз маленькій  Настуні Грицюк з Іваничівського району. 1 квітня їй виповнилося 4 роки.  Вона народилася за кілька днів до того, як її батько Михайло Грицюк був мобілізований до лав Збройних Сил України. А вже 22 травня 2014 року солдат ЗСУ Михайло Грицюк загинув під Волновахою, коли блокпост наших військових був атакований сепаратистами. Без батька залишилося 2 діток, -пишуть волонтери у Facebook.

Анастасія відвідує місцевий садочок. Дівчинка дуже любить креативити: малювати, вирізати та клеїти різні елементи з кольорового паперу, складати конструктори, ліпити з пластиліну тощо. Настуся обожнює гратися м’якими іграшками, дивитися мультфільми, а улюблений мультик – це «Цуценнячий патруль» з найкращим героєм – песиком Скаєм.

У нашої іменинниці є домашній улюбленець – папуга Кеша, який будить щодня дівчинку, також мешкає черепашка, три котики, дві собачки, морська свинка. Дівчинка є справжньою господинею, оскільки постійно допомагає матусі по господарству: ліпить вареники, збиває крем міксером, прибирає у кімнатах тощо. Настя разом з братиком Олексієм ходить у садочок, який у цьому році піде у перший клас. Дітки є справжніми друзями, адже готові допомогти один одному у скрутну хвилину. Найкращими спогадами дівчинки є похід у зоопарк, катання на атракціонах, стрибки на батутах та поїздка в мальовничі Карпати, які подарували їм волонтери.

Зробити сюрприз для Насті може кожен, привітавши її з Днем народження.Ріст Настуні 124 см, розмір взуття-28. Волонтерський рух Мeцeнaти для сoлдaтa цінує будь-яку допомогу, сприяння та розголос для підтримки дітей Небесного Легіону у цей складний для їхніх сімей час .Контактні номери: 0509734484 та 0989481450. Інформація про батька дівчини є у Книзі пам’яті, деталі за посиланням: http://memorybook.org.ua/4/grycyuk.htm


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися