На Волині накрили «центр легалізації» «євроблях» в Україні
Волинь

На Волині накрили «центр легалізації» «євроблях» в Україні

2 квітня 2018, 18:49
0
0
Сподобалось?
0

Оперативники Держприкордонслужби викрили схему незаконного ввезення в Україну транспортних засобів іноземної реєстрації та їх подальшої легалізації. Наразі підтверджено незаконне ввезення через пункт пропуску «Ягодин» 131 транспортного засобу польської та литовської реєстрації з використанням підроблених контрольних талонів з відмітками прикордонної служби і митниці про перетин кордону.

Оперативники провели низку обшуків у приватних господарствах у Любомльському районі Волинської області у семи фігурантів справи.

Як зазначають у прес-службі прикордонного відомства, у підозрюваних виявлено чотири незаконно ввезених авто, 32 комплекти номерних знаків на автомобілі польської та української реєстрації, підроблені датоштампи прикордонних і митних органів. Також знайдено окремі елементи відтисків і штампів на українській і польській мовах, що використовувались для фальшування різних документів, підроблені печатки польських нотаріусів, більше тисячі бланків контрольних талонів, понад 60 польських свідоцтв про реєстрацію транспортних засобів, близько 60 пакетів документів на автомобілі, в тому числі і підроблені бланки доручень на право керування, поліси страхування, договори купівлі-продажу.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися