Де на Волині найбільше  незаконних  вирубок  лісу
Волинь

Де на Волині найбільше незаконних вирубок лісу

3 квітня 2018, 16:40
1
0
Сподобалось?
0

Торік на Волині  відкрили 203 кримінальні провадження за незаконні вирубки лісу. Найбільше порушень в Ківерцівському районі.  Про це говорили на нараді в  ОДА, - інформує Волинська правда.

Тимчасовий виконувач обов’язків начальника ГУНП у Волинській області Сергій Козак розповів, що у 83 випадках прийняли рішення: 4 провадження відправлені до суду, а 79 проваджень закрили.

« Найбільше порушень в Ківерцівському районі. Незаконні вирубки лісів і видобутки бурштину контролюються силовиками. Зокрема, розслідується кримінальне провадження щодо працівників Цуманського лісгоспу за проведення незаконних вибіркових санітарних рубок у Берестянському лісництві», – зазначив Сергій  Козак.

Також поліцейський додав, що наразі на території області працює 782 деревообробні підприємства в Камінь-Каширському, Любомльському та Ратнівському районах. «Зараз розробляються схеми розміщення цих підприємств. 348 деревообробних підприємств перевірили і не виявили значних порушень», – констатував поліцейський.

 


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Коментарі

  • Ярослав
    Ярослав

    "Незаконні вирубки лісів і видобутки бурштину контролюються силовиками!" - сказав виконувач обов'язків начальника ГУНП у Волинській області Сергій Козак. Сказав правду і не збрехав. Не можеш побороти злочинність, то очоль її. Усе геніально.

    3 квітня 2018, 18:51
    Відповісти

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися