Школярів вчитимуть, як правильно сортувати сміття
Волинь

Школярів вчитимуть, як правильно сортувати сміття

5 квітня 2018, 11:58
0
0
Сподобалось?
0

У результаті конкурсного відбору 50 українських шкіл візьмуть участь у проекті Zero Waste School.  він покликаний через неформальне навчання школярів та вчителів впровадити культуру сортування відходів у місцевих школах та громадах. Zero Waste School організовано Klitschko Foundation за підтримки Фундації Coca-Cola. З кожного регіону відбирали по дві-три школи-переможниці. На Волині це загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів імені Івана Пасевича у селі Залізниця та Луцька гімназія № 21 імені Михайла Кравчука. Учениця цієї гімназії Марта Равська зазначила, що участь у проекті допоможе привернути увагу громадськості до проблем навколишнього середовища. Вона переконана, що школярі за допомогою отриманих знань та на основі реальних фактів зможуть змінити ситуацію.

Конкурс розширить можливості для молодих людей, допоможе засвоїти нові знання, вдосконалити навички та вміння за допомогою освітніх, лідерських, підприємницьких та технологічних тренінгів. На практичному семінарі команди складуть план втілення власного проекту, навчаться прогнозувати ризики, комунікувати з громадськими організаціями та медіа.

– Такі проекти як Zero Waste School покликані допомогти споживачам зрозуміти, яку упаковку, як і де можна переробити. Спільно ми зможемо подолати цю проблему та залишити її у минулому, – переконана директор зі зв’язків з громадськістю «Кока-Кола Україна»

Олеся ЖУЛИНСЬКА, наш кор.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися