Луцького авторитета взяли під арешт на два місяці
Волинь

Луцького авторитета взяли під арешт на два місяці

7 квітня 2018, 08:30
0
0
Сподобалось?
0

Луцький міськрайонний суд обрав міру запобіжного заходу затриманому 4 квітня луцькому авторитету Олегу Кравчуку на прізвисько «Алєня». Спецоперацію бійці корду провели поблизу ТРЦ «Промінь». Олега Кравчука підозрюють в організації викрадення та катування Андрія Киричука та Олександра Ровенського. Їх бандити захопили і вивезли у село Забороль Луцького району, де у підвалі одного з будинків «вибивали» з жертв гроші, нерухомість та «ферму» біткоїнів. Це відбувалося у середині березня.

Прокуратура вимагала у суді взяти Олега Кравчука під варту на два місяці. Підозрюваний та його адвокат наполягали, що такий захід – безпідставний. Мовляв, ніякого тиску на свідків ніхто чинити не буде. «Алєня» запевнив, що нікуди тікати не збирається і готовий сприяти слідству. Також відкинув усі звинувачення у свою адресу, визнавши, що знає частину підозрюваних.

Доводи прокурорів суддям здалися переконливішими, тож до 2 червня луцький авторитет перебуватиме у СІЗО.

За плечима 47-річного Олега Кравчука три солідних «ходки» із загальним стажем понад 20 років. Востаннє звільнився із місць позбавлення волі у 2015 році за законом Савченко.

За певними даними, у кримінальній ієрархії Олег Кравчук називається «положенцем» - особою, яку призначає «злодій у законі» для нагляду за певною територією.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися