Фото сайту
Волинь

У Луцьку через неадеквата евакуювали обласну лікарню

11 квітня 2018, 21:09
0
0
Сподобалось?
0

Сьогодні близько 19:15 на лінію 102 зателефонував невідомий і заявив, що у приміщенні Волинської обласної клінічної лікарні закладено вибухівку.

У зв’язку з цим на місце прибули представники усіх оперативних служб, почалася перевірка корпусів медичного закладу. Але найгірше те, що довелося евакуювати персонал та усіх пацієнтів, включаючи найважчих. Для того, аби хворі не залишалися під відкритим небом, до обласної лікарні підігнали автобуси, які зняли з маршрутів. Реанімаційних хворих каретами «швидкої» доправили у міську клінічну лікарню, декого розмістили просто у реанімобілі. Повернутися хворим у палати дозволи приблизно через годину.

Як розповів начальник Луцького міського відділу поліції Олег Кічук, на цей момент уже вдалося затримати чоловіка, який зробив хибне повідомлення. Більше інформацію про нього у поліції обіцяли надати трохи згодом. Як і про мотиви його вчинку.

З власних джерел нам стало відомо, що чоловік, який повідомив про мінування, був напідпитку. До приїзду поліцейських вийняв сім-карту з телефона.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися